Escrito y editado por Pep Cassany

Relatos cortos y artículos de opinión de Pep Cassany

Novedades

Perill, pares i mares !! comencen les fires de Girona

Tot just fa un any de la mala experiència de començar les fires de Girona ! Ningú em va fer cas !

Vaig explicar-vos la sort i di-sort que teniem els gironins de poder gaudir i patir del primer dia de fires amb les mal anomenades "atraccions infantils" a 1 euro.

La sort, per aquells que no podem pagar-les al preu habitual (2,5 €) i dissort, per haver de patir el Tsunami de gent que es troba o no en la mateixa situació.

Tot just fa un any, vaig patir per la seguretat física dels meus i dels vostres fills.

Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep Cassany
Vaig viure la dramàtica situació de còrrer darrera una moto de joguina, quan les altres continuen donant voltes. Quan advertint als propietaris de la parada, als policies municipals de Girona o als mossos d'esquadra, dels perills que comportava la mala organització, fins al punt d'acabar feritz per l'embestida d'una moto, o be, per l'actitud agressiva d'un pare o mare defensant la seva conquesta davant d'altris, arribats segons més tard. Ningú hi va posar remei, i us prometo que vaig veure més d'un senyal de lluita sagnant.


Abans no torni a succeir. Abans no tinguem de lamentar desgràcies personals que afectin als nostres o als vostres fills, posem-hi remei.

Des d'ací, denuncio la passivitat davant aquests fets, tant de la policia municipal que varen atendre la meva denuncia telefònica,  com dels mossos d'esquadra que patrullaven aquell dia de fires i que es varen espolsar la seva responsabilitat envers a la policia municipal de Girona, així com també la indiferència de la Sra. Marta Madrenas regidora de l'ajuntament de Girona, que ni tan sols es va dignar a contestar o interessar pel que va succeir aquell dia.

Faig una crida a pares, avis, germans i padrins, per tal que tal dia com el primer, de fires de Girona, amb les atraccions a preu d'un euro, no pressuposin que la seguretat dels fills, germans, nebots o fiols està garantida o controlada per cap ens local.

Aquest escrit no vol causar cap alarma infundada, ans al contrari, pretén  fer saber la realitat dels successos i de la manca de interès de les nostres policies o institucions davant una greu denuncia ciutadana.

Finalment, entenc que els fets viscuts no tenen raó per tornar a passar, sempre que, el primer dia de fires a Girona,  plogui. En cas de sol i bones temperatures, feu-me cas. Eviteu aglomeracions i no confieu en les condicions de seguretat establertes pels firarires, atès que ni municipals, ni mossos, ni Ajuntament, vetllen per la seguretat dels vostres fills.

Llegiu que  va succeir-nos, en aquest mateix blog, i en el mateix mes d'octubre de tot just fa un any. No hi ha qui cuidi dels nostres fills a les fires de Girona ?

http://josep-cassany.blogspot.com.es/2013/10/no-hi-ha-qui-cuidi-dels-nostres-fills.html





No hay comentarios

Deja tu comentario y comparte este articulo con tu comunidad en la red.